3 De auto werd achteraan aangereden door de bestelwagen.
Peter Vanderveken De auto werd achteraan aangereden door de bestelwagen.

Ongeval op E313 eist zware tol: dode, slachtoffer in levensgevaar en drie lichtgewonden. Snelweg uren afgesloten

Door een zwaar verkeersongeval op de E313 in Herentals is de autosnelweg er uren lang volledig afgesloten geweest in de richting van Lummen. Bij het ongeval is één dode gevallen, een ander slachtoffer verkeert in levensgevaar. Dat zegt de federale politie. Er vielen ook nog drie lichtgewonden. 

Een lichte vrachtwagen en een personenwagen raakten omstreeks 4.20 uur betrokken bij een zware kop-staartaanrijding. Aanvankelijk was er sprake van twee zwaargewonden, maar intussen is de passagier van de wagen, een 52-jarige vrouw, aan haar verwondingen bezweken.

Meteen na het ongeval werd de snelweg volledig versperd richting Lummen. Alle verkeer moest de snelweg verlaten en bestuurders die vast stonden achter het ongeval konden onder begeleiding van de wegpolitie rechtsomkeer maken. Omstreeks 8u15 werd de volledige snelweg opnieuw vrijgegeven. Sindsdien is omrijden niet meer nodig.

3 De auto werd achteraan aangereden door de bestelwagen.
Peter Vanderveken De auto werd achteraan aangereden door de bestelwagen.
3 De bestelwagen reed in op een voorligger.
Peter Vanderveken De bestelwagen reed in op een voorligger.

16 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Ed Toer

    S'morgens zonder fille zonder druk verkeer Iedereen rijdt maar op in zijn eigen moordtuig zonder ergens de vraag te stellen of er nog mensen zijn die ook wegenbelasting betaald om op straat te komen

  • Celor Weityens

    Glenn heylen, de topsnelheid van zo'n renault trafic ligt rond de 170 ongeladen. 'T zou mij sterk verbazen dat iemand op cruisecontrol aan 170 tegen de toerenbegrenzer over de autosnelweg raast. Een goede 3 minuten heeft ie al een opgeblazen motor.

Lees meer