J.G. is intussen teruggevonden.
Child Focus J.G. is intussen teruggevonden.

Onrustwekkende verdwijning: J. (14) spoorloos sinds ze gisteren naar school vertrok

J.G., een 14-jarige meisje uit Namen, is sinds gisterochtend niet meer gezien. Child Focus heeft een opsporingsbericht verspreid.

Het meisje werd gisteren iets voor 8 uur het laatst gezien toen ze van thuis vertrok naar het busstation. Daar moest ze de bus nemen naar haar school, in Vedrin.

Ze heeft een tengere lichaamsbouw, donkerbruin halflang haar dat vastgebonden is met een elastiek en bruine ogen. Op het moment van de verdwijning droeg ze een roze jeans, fuchsia jas, een zwarte hoodie, witte sneakers en een roze rugzak van Kipling.

Wie J. gezien heeft of weet waar ze verblijft, wordt gevraagd om contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800/30300 of via Child Focus op het nummer 116000.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • will Geurts

    Hopelijk komt dat meisje terecht !

  • Leonarda Van Opbroecke

    Hopelijk wordt ze snel en wel terug gevonden.

Lees meer