YouTube

Ontroerend: zus schenkt terminale Bram nog één onvergetelijke herinnering

Bram is papa van twee kindjes en zot van muziek. Helaas is de dertigjarige muziekfanaat ook dodelijk ziek en daarom wilde zijn zus Lien hem nog één onvergetelijk cadeau geven. Dankzij de hulp van Linde Merckpoel is ze daar met verve in geslaagd.

Bram startte zijn eigen band met een paar vrienden in het middelbaar, maar vorig jaar sloeg het noodlot toe. Er werd leukemie bij hem vastgesteld. Zelfs de zwaarst mogelijke behandeling kon geen soelaas brengen, sinds vorige maand is hij terminaal.

Zijn zus Lien contacteerde Merckpoel om hem nog één keer een zalig gevoel te bezorgen. Een herinnering die hij nooit meer zou vergeten. En dus kwam zijn muziekband The Crew in het geniep samen. Met een list werd Bram naar zijn makkers gelokt voor een laatste repetitie. Zijn ouders, die ook present waren, hadden stiekem zijn gitaar meegesmokkeld.

Toen Bram de kamer binnenstapte, werd de emotie hem even te veel. Maar samen knallen, dat lukte wel degelijk nog. Als toemaatje zorgde Merckpoel ervoor dat zijn liedje ‘Life Lessons’ op Studio Brussel gedraaid werd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer