BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze opinie: "Geen 5 jaar geleden zou wat Bart De Wever over migratie en identiteit in zijn startnota schrijft, wekenlang tot vloedgolven van verontwaardiging geleid hebben”

“The times, they are a-changin.” Geen 5 jaar geleden zou wat informateur Tom … euh ... Bart De Wever (N-VA) over migratie en identiteit in zijn Vlaamse startnota schrijft, wekenlang tot vloedgolven van verontwaardiging geleid hebben. Vandaag stappen zelfs Open Vld en CD&V stilletjes mee in “het signaal van de kiezer”. Het mag duidelijk zijn: in het Vlaanderen van Jambon I maakt iedereen een ruk naar rechts. Iedereen, behalve de grote leider: die maakt alweer een ruk naar Antwerpen. Wanneer wordt de parking eindelijk goed genoeg, Bart?

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

102 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Victor Munster

    Wanneer 48 % van de Vlaamse kiezers een zekere kant op wil, kun je daar als politicus niet naast kijken. Democratie is echter een spelletje van 50 % + 1

  • René Neeskens

    Het signaal van de kiezer is sowieso weer ver te zoeken. Verwondert het de dames en heren dan dat er meer dan 1 miljoen ongeldige kiezers zijn, om nog maar niet te spreken van mensen die gewoon niet meer gaan stemmen. Ik ken er in mijn directe omgeving meer dan 10...

Lees meer