Illustratiebeeld.
Belga Illustratiebeeld.

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Je kan niet van de treinbegeleider verwachten dat hij de discussie met de reizigers op het perron gaat voeren

Dat de burgemeester van Blankenberge dagjestoeristen voor één dag uit haar stad bande na de rellen van zaterdag, valt nog te begrijpen. Het was een paniekreactie, op het randje van het wettelijke, maar intussen is de maatregel alweer van de baan. Dat Knokke-Heist dat losjes doortrekt tot het einde van de hittegolf? Dat is het randje voorbij. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johan Billiet

    @Marcel Van der Wuft: een vliegtuig heeft één vertrekplaats en één bestemming, trein stopt alle 50 km met telkens veel passagiersbeweging..vergeet maar dat idee van reserveringen..en wat met degenen die niet reserverven en toch meerijden: trein doen stoppen..?? Nee, Mario Roman heeft 100 % gelijk, filter ze gewoon op de trein eruit..zie dit vaak als ik trein...conducteur kijkt weg, nooit SecuRail gezien..en de heren terroriseren hele coupé...dank U NMBS

  • Patricia SImons

    Voorzie de treinen van camerabewaking, zodat kan worden ingeschat welke reizigers zich op de treinen bevinden. Zowel deze week treinbegeleiders als de passagiers zullen zich meer gesteund voelen, de criminelen zullen zich gedeisd houden.

Lees meer