Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR).
Photo News Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR).

Exclusief voor abonnees

Onze politiek analist blikt vooruit: wat kunnen de informateurs nog bereiken op twee weken tijd? En heeft hun opdracht nog zin?

De federale informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) blijven aan zet. Koning Filip heeft hun opdracht deze namiddag verlengd. Heeft deze opdracht überhaupt nog zin en hoe moet het nu verder met de informatie? Onze politiek expert Jan Segers schept duidelijkheid aan de hand van drie vragen.

Wat kunnen de informateurs nog bereiken op twee weken tijd?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • james vroman

    nu aan de wever en als die mislukt nieuwe verkiezingen en dat ze dan maar eens uitleggen aan de kiezer wat die splitsing hun onderdanen zal kosten want ze zullen het wel al berekend hebben ...wat met de sociale zekerheid , hoeveel staatsschuld zal Vlaanderen moeten meebetalen enz splitsen uit romantiek gaat niet gaan zal een ferm prijskaartje aanhangen ...verkiesthema keuze Vlaanderen of Belgie eindelijk duidelijkheid.

  • dirk dirksen

    Nieuwe verkiezingen Overwinning rechts Ps raid Avv vvk

Lees meer