AFP

Opgepast! Garantiefonds Reizen waarschuwt Thomas Cook-reizigers voor oplichters

"Web-piraten" hebben het dossier Thomas Cook ontdekt en proberen misbruik te maken van de goedgelovigheid van sommige mensen om aan hun kredietkaartgegevens te geraken. Daarvoor waarschuwt het Garantiefonds Reizen vandaag.

De oplichters proberen getroffen Thomas Cook-reizigers gegevens te ontfutselen door bijvoorbeeld te beloven tussenbeide te komen bij terugbetalingsdossiers. In Duitsland zouden al misbruiken vastgesteld zijn. 

Het Garantiefonds Reizen benadrukt dat claims alleen via zijn website ingediend kunnen worden.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kare De schutter

    Inderdaad christian Deckers,wetende dat men zich financieel moet kunnen verantwoorden vooraleer je een verzekering toegewezen krijgt als reisorganisaties . Zonder verzekering kun je NIET aan de slag!

  • Jean-Pierre Vercruysse

    Uitstekende waarschuwing!!!! Inderdaad men moet steeds voorzichtig zijn bij deze situaties. Revolterend dat bepaalde individuen misbruik maken om mensen af te persen!!! Apprecieer dat het garantiefonds positief reageert!

Lees meer