Archiefbeeld van zaterdag.
BELGA Archiefbeeld van zaterdag.

Opnieuw bagage achtergebleven op Brussels Airport, deze keer door ziek personeel bij bagageafhandelaar

Op Brussels Airport zijn deze ochtend opnieuw koffers blijven staan. Dat bevestigen de luchthaven en luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. De oorzaak is te zoeken bij zieke personeelsleden van bagageafhandelaar Swissport.

Brussels Airport bevestigt het bericht van Travel Magazine. "Vanochtend kampte Swissport met een tekort aan chauffeurs", is te horen. Dat zou te wijten zijn geweest aan te veel zieken bij het bedrijf.

"We hebben zoveel mogelijk vluchten vertraagd, zodat de bagage toch mee kon", zegt Kim Daenen van Brussels Airlines. "Maar desalniettemin is er bagage achtergebleven." 

Het zou gaan om enkele tientallen koffers. "De situatie was dus zeker niet te vergelijken met zaterdag. Op weekdagen hebben wij ook veel bestemmingen waar dagelijks toestellen naartoe vliegen, dus de achtergebleven koffers zullen snel op hun bestemming zijn.”

49 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gerard Braeckmans

    Binnenkort geen bagagetransport omdat de verkeersleiders staken?

  • Marc Vinck

    eerst stilvallen, nu ziek. Dit is geen toeval meer, men is de luchthaven van binnenuit aan het kapot maken olv de vakbonden.

Lees meer