Illustratiefoto.
anp Illustratiefoto.

OPROEP. Drie kinderen en op zoek naar een huis?

Vanaf 1 januari 2020 dooft de woonbonus uit, wordt de kinderbijslag vanaf het derde kind niet meer geïndexeerd en wordt de fiscale aftrek van de dienstencheque afgebouwd. Die beslissingen van de nieuwe Vlaamse regering hebben ongetwijfeld een impact op heel wat gezinnen. Het Laatste Nieuws zoekt gezinnen met drie kinderen, waarvan het jongste kind geboren werd voor 31/12/2018, die momenteel een eerste woning willen kopen en (optioneel) een poetsvrouw met dienstencheques betalen. 

Wie zich in deze situatie herkent en dat in de krant wil vertellen, mag contact opnemen met onze journaliste via celien.moors@dpgmedia.be. Beschrijf kort uw verhaal, en vergeet uw contactgegevens niet.

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jorg de clerck

    Schaf alles af. Geen werk, geen geld. Enkel steun voor zij die niet kunnen werken wegens ziekte, of zij die al 42 jaar gewerkt hebben.

  • joseph kellens

    Als van in de jaren 73 , 74 waren er besparingen tijdens de olie crisis. De verschillende regeringen hebben er geld doorgejaagd terwijl de werkende bevolking steeds moest inleveren. Nu is de put zo diep , niet in bef miljarden maar in euro miljarden, dat geen enkele regering dit nog kan oplossen. Er zijn 20 ipv 10% mensen die onder de armoede grens leveren tov jaren 80.

Lees meer