André Laurens
Federale politie André Laurens

Oproep naar getuigen na verdacht overlijden André Laurens (79)

In het onderzoek naar de dood van André Laurens (79) doen de federale politie en het parket van Antwerpen afdeling Mechelen een oproep naar mogelijke getuigen. Het stoffelijk overschot van Laurens werd op 14 mei 2018 aangetroffen in de Rupel in Puurs. 

Drie dagen eerder was hij door een familielid als vermist opgegeven. Het parket startte een gerechtelijk onderzoek omdat het voorlopig onduidelijk blijft hoe de zeventiger om het leven is gekomen. Een telefonisch contact op 27 april 2018 om 11.04 uur was het laatste teken van leven dat Laurens gaf.

Er zijn aanwijzingen dat de man, die bijna dagelijks ging wandelen, verdween tijdens een wandeling in de omgeving van de Nete in Walem (Mechelen).

Laurens woonde in de Koning Albertstraat in Walem. Hij was kaal met achteraan op het hoofd nog wat grijze haren. Hij had een normaal postuur en was ongeveer 1m70m – 1m80 lang. Hij droeg meestal een afgeleefde jeansbroek, een hemd en een versleten beige korte jas.

De onderzoekers zijn op zoek naar getuigen die André Laurens op 27 april 2018 hebben opgemerkt in Walem, in de omgeving van zijn woning in de Koning Albertstraat, of in de omgeving van de Nete te Walem. Ook mensen die meer informatie hebben over deze zaak kunnen zich melden bij de speurders. Discretie wordt verzekerd.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer