thinkstock

OPROEP: wordt u ‘digitaal gepest’ op het werk?

Bijna 1 op de 10 Belgische werknemers ervaart digitale pesterijen op het werk: zijn of haar telefoontjes of mails worden niet beantwoord, er worden doelbewust bestanden achtergehouden of er wordt geroddeld met andere collega’s via het interne netwerk... Bent u zelf slachtoffer van zo'n gedrag en wil u daarover (anoniem) getuigen in onze krant? Graag een berichtje naar fien.tondeleir@dpgmedia.be. Vermeld ook zeker uw telefoonnummer.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gerd Van nieuwenhove

    In mensen weg pesten zijn sommige managers genieen ! Ze betalen niet graag mensen uit .... Leren ze op de universiteit ?

  • Rody Franks

    Ja, leden van outgesourcete IT-support zijn zulke incompetente knoeiers dat een klein probleem wekenlang aansleept. Zowat elke dag voelen wij ons daardoor gepest. Alles moet in de cloud en tijdens het saven van een bestandje van 1kB kan je een koffie gaan drinken. Elke dag is er wel een of andere office of Windows update waardoor je tijdens kantooruren moet rebooten en weer een kwartier kwijt bent...

Lees meer