thinkstock

OPROEP: wordt u ‘digitaal gepest’ op het werk?

Bijna 1 op de 10 Belgische werknemers ervaart digitale pesterijen op het werk: zijn of haar telefoontjes of mails worden niet beantwoord, er worden doelbewust bestanden achtergehouden of er wordt geroddeld met andere collega’s via het interne netwerk... Bent u zelf slachtoffer van zo'n gedrag en wil u daarover (anoniem) getuigen in onze krant? Graag een berichtje naar fien.tondeleir@dpgmedia.be. Vermeld ook zeker uw telefoonnummer.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerd Van nieuwenhove

    In mensen weg pesten zijn sommige managers genieen ! Ze betalen niet graag mensen uit .... Leren ze op de universiteit ?

  • Rody Franks

    Ja, leden van outgesourcete IT-support zijn zulke incompetente knoeiers dat een klein probleem wekenlang aansleept. Zowat elke dag voelen wij ons daardoor gepest. Alles moet in de cloud en tijdens het saven van een bestandje van 1kB kan je een koffie gaan drinken. Elke dag is er wel een of andere office of Windows update waardoor je tijdens kantooruren moet rebooten en weer een kwartier kwijt bent...

Lees meer