Joyce Mesdag

Over en uit voor erotiekwinkels Pabo: totale uitverkoop gepland “met zeer hoge korting”

De erotiekketen Pabo verdwijnt uit het straatbeeld in Vlaanderen. Voor de website werd begin juli nog een overnemer gevonden, maar voor de 10 fysieke winkels is het verhaal echt ten einde. Eind augustus wordt de voorraad uitverkocht "met zeer hoge korting".

Er kwam geen aanvaardbaar bod voor een overname of een doorstart van de Vlaamse Pabo-winkels, zo bevestigt de curator. Door het faillissement verliezen 20 werknemers hun job.

Wie nog op zoek is naar een nieuw seksspeeltje, kan dus wel nog zaakjes doen. De voorraad van de Pabo-winkels wordt naar de verkooppunten in Aartselaar, Roeselare en Wetteren gebracht voor een uitverkoop op 29 en 30 augustus telkens tussen 12 en 20 uur. Die drie winkels waren volgens Troostwijk Veilingen, het veilinghuis dat de uitverkoop organiseert, de drie best draaiende winkels.

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • heiko werner

    Wie will nu een dildo met korting 70% eraf madam zal nie kontent zijn.

  • patrick geerinck

    der moeten toch goede klanten in epstein zijn boekje staan ze kunnen misschien een groepsaankoop doen de fuckers.en berlusconi de boekhouding die heeft zijn kennis opgedaan bij de mafia dan zalt wel goed zijn zeker.

Lees meer