Paul Magnette was de enige kandidaat.
BELGAIMAGE Paul Magnette was de enige kandidaat.

Paul Magnette verkozen tot PS-voorzitter

Paul Magnette is verkozen tot voorzitter van de Parti Socialiste. Hij werd zaterdag verkozen met 95,4 pct van de stemmen.

Paul Magnette, burgemeester van Charleroi, was de enige kandidaat om Elio Di Rupo op te volgen aan het hoofd van de Franstalige socialistische partij. 

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Axel Italis

    Wij willen pensioen op 65, 4 dagen werkweek ( voor de werkende walen ), onbeperkte 7 dagen werklozenuitkering ( voor de niet-werkende walen ) . En dat alles betaald met Vlaams geld, die werken en besparen toch zo graag. Het is een eenvoudig programma! Bij een eventueel tekort, rekening naar Vlaanderen, die hebben toch zo graag een begroting in evenwicht.

  • Lieven Vermandere

    Na de verkiezing van Almaçi wordt het steeds beter. Personen die het minst voorhebben met de Vlaamse visie aan de top van hun partij.

Lees meer