2 De politie verspreidt opsporingsbericht naar Cédric Cuppens (37) en Tomoé Cuppens (1).
Federale politie De politie verspreidt opsporingsbericht naar Cédric Cuppens (37) en Tomoé Cuppens (1).

Politie op zoek naar vermiste vader (37) en dochter (1)

De politie is op zoek naar Cédric Cuppens (37) en Tomoé Cuppens (1), die in de nacht van donderdag 22 augustus op vrijdag 23 augustus verdwenen. Ze werden voor het laatst gezien op de camping van het domein l’Aval de l’Ourthe in Esneux (Luik).

De twee verplaatsten zich met een blauwe Fiat 500, waarvan de nummerplaat onbekend is. Cédric is 1,85 meter groot en slank gebouwd. Hij heeft grijsblauwe ogen, kortgeknipt blond/ros haar en draagt een ringbaard. Hij heeft een onverzorgd gebit. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een grijze vest van het merk G-Star, een jeans en een gouden ketting.

Tomoé heeft lang blond haar en blauwe ogen. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg zij een witte T-shirt met logo “MINNIE”, een dikke donkere pull met kleine roze hartjes, een grijze legging met kleine tekeningen en witte sandalen met grijze glinsters.

Indien u meer weet in verband met deze verdwijning, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800-30.300 of via dit opsporingsformulier.

2
Federale politie

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Vicky De Busscher

    Ja. Inderdaad al die gekibbel over de auto wat zeker geen fiat 500 is. Maar belangrijkste is dat ze de vader en zijn dochtertje gezond en wel terug vinden!

  • Herman Sterckx

    Is dat geen fiat panda ?

Lees meer