Federale politie

Politie zoekt man die jonge vrouw betastte in Brusselse parking: beelden tonen hoe hij toeslaat en vlucht

De federale politie is op zoek naar een man die in juli een jonge vrouw aanrandde in een Brusselse parkeergarage. De speurders verspreiden nu beelden van de beveiligingscamera’s die tonen hoe de man achter de vrouw aan stapt, haar betast en er even later vandoor gaat.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De feiten gebeurden op woensdag 10 juli om 16.45 uur in de Interparking ‘2 Portes’ in de Brusselse Waterloolaan. Op de beelden van de beveiligingscamera’s is te zien hoe de man rondwandelt in de parking en op zeker moment een jonge vrouw kruist aan de betaalautomaten.

Trappen

Als ze naar de trappen wandelt om zich naar haar auto te begeven, volgt de man haar en komt hij vlak achter haar staan. Hij raakt haar aan en vlucht dan snel weg door de parking.


De dader zou tussen 35 en 40 jaar zijn, tussen 1,80 en 1,85 meter groot en mager gebouwd. Op het moment van de feiten droeg hij een lichtblauwe short, een lichtkleurig hemd, een grijze pet en zwarte sportschoenen. Hij had ook een zwarte rugzak bij zich.

Wie meer weet over de zaak, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via dit tipformulier.

44 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eddy Van De Velde

    En dat is gebeurd in juli?

  • Ine Van Cauwenberg

    Van in Juli al, kon dat echt niet wat rapper verspreid worden, die heeft ondertussen al zijn haar gekleurd en een baard of snor of beiden laten groeien

Lees meer