De Belgische federale politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 18-jarige Belg Théo Hayez.
Federale Politie De Belgische federale politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 18-jarige Belg Théo Hayez.

Politie zoekt mensen die contact hadden met in Australië verdwenen Théo Hayez (18)

De Belgische federale politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 18-jarige Belg Théo Hayez, die in de nacht van 31 mei op 1 juni verdween in het Australische Byron Bay. De politie is op zoek naar iedereen die in de dagen voor zijn verdwijning met Hayez heeft gecommuniceerd, “op welke manier dan ook”.

Het opsporingsbericht komt er op vraag van het federaal parket en in samenwerking met Childfocus. Théo Hayez, die afkomstig is uit Overijse, werd het laatst gezien toen hij een nachtclub in Byron Bay verliet, in de staat Nieuw-Zuid-Wales in het uiterste oosten van Australië. Sindsdien kwam er geen teken van leven meer. Hayez kwam eind vorig jaar in Australië aan en zou deze week terugkeren naar België.

De speurders vragen dat wie contact had met Théo Hayez, hen contacteert op het gratis nummer 0800/30300 of via Childfocus op nummer 116000. Er kan ook worden getuigd via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.

Ook de Australische politie zet haar zoektocht naar de Belg voort. Vandaag zoeken ze met behulp van een drone. Aan het publiek is ook gevraagd om beelden die werden gemaakt op de avond van de verdwijning over te maken aan de speurders.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer