Mathias Mariën

Politiemotard (35) gewond na aanrijding op weg naar interventie in Wenduine

Een motorrijder van de politie Bredene/De Haan is deze namiddag betrokken geraakt in een verkeersongeval in Wenduine. De 35-jarige politieman was op weg naar een interventie, toen hij werd aangereden door een personenwagen. “Na verzorging in het ziekenhuis mocht hij opnieuw beschikken”, zegt commissaris Dennis Goes.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur langs de Koninklijke Baan in Wenduine. De motard reed als prioritair voertuig en was op weg naar een dringende oproep. Ter hoogte van het woonzorgcentrum Duneroze kwam het tot een aanrijding tussen de motor en een personenwagen, bestuurd door een 54-jarige dame uit De Haan. 

De motorrijder kwam door de aanrijding ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Oostende, waar hij na verzorging al snel mocht vertrekken. De motor en de personenauto zijn licht beschadigd. De naburige politiezone Blankenberge/Zuienkerke deed de vaststellingen van het ongeval.

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddie Lamers

    Het is niet als je een politievoertuig rijdt dat je ook overal voorrang krijgt. Ze rijden meestal als gekken, en iedereen moet maar aan de kant. In de praktijk pakt dit soms weleens anders uit, zoals je nu hier kunt lezen.

  • Stefaan Hemeleers

    Lilly Daems ge moest u schamen ... Op wat baseert gij u om zulke beschuldigingen aan het adres van de politiemotard te uiten? Waart gij getuige, hebt gij alles gezien? Man man man toch ... waar haalt ge het lef vandaan ...

Lees meer