Mathias Mariën

Politiemotard (35) gewond na aanrijding op weg naar interventie in Wenduine

Een motorrijder van de politie Bredene/De Haan is deze namiddag betrokken geraakt in een verkeersongeval in Wenduine. De 35-jarige politieman was op weg naar een interventie, toen hij werd aangereden door een personenwagen. “Na verzorging in het ziekenhuis mocht hij opnieuw beschikken”, zegt commissaris Dennis Goes.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur langs de Koninklijke Baan in Wenduine. De motard reed als prioritair voertuig en was op weg naar een dringende oproep. Ter hoogte van het woonzorgcentrum Duneroze kwam het tot een aanrijding tussen de motor en een personenwagen, bestuurd door een 54-jarige dame uit De Haan. 

De motorrijder kwam door de aanrijding ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Oostende, waar hij na verzorging al snel mocht vertrekken. De motor en de personenauto zijn licht beschadigd. De naburige politiezone Blankenberge/Zuienkerke deed de vaststellingen van het ongeval.

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Freddie Lamers

    Het is niet als je een politievoertuig rijdt dat je ook overal voorrang krijgt. Ze rijden meestal als gekken, en iedereen moet maar aan de kant. In de praktijk pakt dit soms weleens anders uit, zoals je nu hier kunt lezen.

  • Stefaan Hemeleers

    Lilly Daems ge moest u schamen ... Op wat baseert gij u om zulke beschuldigingen aan het adres van de politiemotard te uiten? Waart gij getuige, hebt gij alles gezien? Man man man toch ... waar haalt ge het lef vandaan ...

Lees meer