Fernand Keuleneer
Photo News Fernand Keuleneer

Exclusief voor abonnees

PORTRET. Advocaat Fernand Keuleneer, zijn missie: strengere euthanasiewet

België leerde Fernand Keuleneer kennen toen hij kardinaal Godfried Danneels verdedigde in Operatie Kelk. De overtuigd katholieke en conservatieve advocaat treedt zelden op in strafzaken. Toch mag het niet verbazen dat hij een rol speelde in deze assisenzaak: hij uit al jaren kritiek op de almaar oprekkende euthanasiewet en wil een verstrenging.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

47 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gunther De Vrieze

    De echte daders die onze wereld nog wat grijzer gaan maken blijven ongestraft.Ze werken achter de schermen en gebruiken gewone mensen om zich achter te verhullen.Onderschat de macht niet van de katholieke strekkingen zoals oa Opus Dei.Mensen denken dat de kerk nog weinig macht heeft tov vroeger maar er gebeurt meer dan men denkt.En met een vnl rechtse regering gaan we er nog van verschieten wat deze mannen gaan bereiken.Kijk verder mensen dan wat men u probeert wijs te maken.

  • Ria Mertens

    Soepele abortus en moeilijke euthanasie, viva des socialist

Lees meer