2 Volgens wat eerder uitlekte, verstuurde Bart De Pauw naar vrouwen met wie hij samenwerkte op de filmset sms’jes als “Je zag er weer zo smoking hot uit” en “Ik wil je neuken” naar jonge vrouwen.
Photonews Volgens wat eerder uitlekte, verstuurde Bart De Pauw naar vrouwen met wie hij samenwerkte op de filmset sms’jes als “Je zag er weer zo smoking hot uit” en “Ik wil je neuken” naar jonge vrouwen.

Exclusief voor abonnees

Proces Bart De Pauw stilaan onafwendbaar: “Hij beweert dat iemand anders zijn gsm gebruikte”

Met de comeback van Bart De Pauw als regisseur van ‘Influencers’ op VIER lijkt het alsof het parket in Mechelen helemaal niet meer van plan is om hem ooit voor de rechtbank te brengen. Maar die indruk is fout. “Bart blijft volhouden dat iemand anders zijn gsm heeft gebruikt. Dan is een proces onafwendbaar.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

57 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eli Bos

    Misschien voor assisen brengen bij de procureur in Gent ? Het parket in Oost-Vlaanderen is daar toch een krak in ?

  • Albert VanLaeken

    Verstandige zet van BDP. Met zijn beweringen zal er een proces komen waarbij de "klagers" of "SMS slachtoffers" zich uiteindelijk dienen kenbaar te maken jegens hem en de buitenwereld.

Lees meer