Photo News

Quiz: "Regering dreigt mensenrechten prins Laurent te schenden" - Wat weet u over hem?

Test uw kennis in onze zeven vragen tellende quiz

Prins Laurent heeft weer van zich laten horen. Zijn advocaat waarschuwt in een brief aan premier Charles Michel dat de regering de mensenrechten van Laurent dreigt te schenden. Wat weet u allemaal over het enfant terrible van de Saksen-Coburgs? Test uw kennis in onze quiz.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Guy Soetewey

    Dit is een leuke mop. Heeft nog nooit moeten werken krijg rijkelijke dotatie en stelt nu zijn eigen wetten. En zij die hierover moeten beslissen durven niet willen niet want ze zijn zoals gewoonlijk onbekwam.

  • André Christiaens

    Prins Laurent heeft de Belgische nationaliteit en heeft niet gevraagd om als prins geboren te worden. Aan zijn geboorte hangen eisen maar wetten aan verbonden en zolang hij de Belgische nationaliteit heeft, heeft de wet voorzien dat hij een donatie krijgt, dus eist hij dat deze zonder onderbreking uitbetaald blijft, hij zou normaal het niet moeten eisen, de huidige politiek gaat in de fout, zoals met de Bende Van Nijvel.

Lees meer