Archiefbeeld ter illustratie.
photo_news Archiefbeeld ter illustratie.

Rogier- en Kruidtuintunnel in Brussel gesloten door stroomonderbreking: heel wat verkeershinder

In Brussel zijn de Rogier- en Kruidtuintunnel sinds 16.50 uur in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Dat meldt Brussel Mobiliteit. Oorzaak van de sluiting is een korte stroompanne. 

Na die panne moesten alle systemen heropstarten en dat neemt enige tijd in beslag. Zo werkt onder meer de ventilatie in de tunnels niet. Het incident veroorzaakt heel wat verkeershinder op de kleine Brusselse ring.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ann Van Damme

    En binnenkort als Brussel rekeningrijden invoert, zal men dan extra betalen om urenlang stil te staan in de file?

  • Dirk Pieters

    En in Brussel willen ze een kilometerheffing, ofwel krijg je de stenen op je auto, in deze verouderde tunnels, ofwel valt het licht uit, ofwel staan ze onder water, politi zou ook Bettes voor snelheid mogen opleggen zonder camera, maar ja de hele boel staat weer stil, misschien gaan ze boetes opleggen wegens te lang in de file,mij zien ze daar niet meer, niet met de auto en zeker niet met het openbaar vervoer.

Lees meer