Kandidaat-voorzitters van CD&V Sammy Mahdi en Joachim Coens
BELGA Kandidaat-voorzitters van CD&V Sammy Mahdi en Joachim Coens

Exclusief voor abonnees

Sammy Mahdi vs. Joachim Coens: “Een droomscenario voor CD&V”

“Wij zijn hypercomplementair”, zei Sammy Mahdi. “Wij tweeën moeten zéker samenwerken», vulde Joachim Coens aan. Maar op een akkoordje gooien ze het nu niet, de laatste twee kandidaat-voorzitters van CD&V. “Geen van ons wil nu al genoegen nemen met het ondervoorzitterschap of een andere functie in de partij.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

51 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • François Nuyts

    Van hetzelfde nog meer dus . Wij nemen geen genoegen met het ondervoorzitterschap . En daarmee is al alles gezegd natuurlijk . Droomscenario noemt men zoiets blijkbaar .

  • Leo Kaya

    Dit is kwaliteit die je niet vindt bij de andere partijen. Dit is Vlaanderen zoals het groot geworden is. De haatzaaiers kunnen het in de toekomst vergeten: de Vlaming wil zijn kinderen niet in een azijnpissers maatschappij doen opgroeien. Wie van beiden het ook wordt, het is absoluut kwaliteit dat Vlaanderen nodig heeft.

Lees meer