SOS HLN
rv SOS HLN

SOS HLN. Dankzij jullie kunnen de leerlingen van Pius X Antwerpen terug met Legoblokjes spelen

“Help”, zo luidde de boodschap van de Pius X-school in Antwerpen. “We hebben nog maar drie legoblokjes. Help ons om onze Legodoos weer te vullen!” Daarop lanceerden we bij HLN een oproep aan onze lezers, en die bleef niet onbeantwoord. Bekijk hier het hartverwarmende resultaat.

Onze SOS HLN-reporter Lander trok vorige week al naar de Pius X-school om te kijken hoe groot het probleem precies was. “Drie blokjes voor vijfhonderd leerlingen”, zo luidde het harde verdict. 

We deelden een oproep in de krant en online waarin we onze lezers vroegen of ze Legoblokjes hadden die ze konden missen. Die mochten ze gisteren tussen 10 en 18 uur persoonlijk overhandigen aan de leerlingen van de lagere school in Antwerpen.

Een oproep waar jullie met z’n allen gehoor aan hebben gegeven! Tot grote vreugde van de vijfhonderd leerlingen van de Pius X-school! Want zij konden dankzij jullie terug met z’n allen met de talrijke Legoblokjes spelen.

SOS HLN-reporter Lander zal ook de komende weken nog door Vlaanderen trekken op zoek naar lezers die hulp nodig hebben. Is er ook iets waarvan jij denkt dat het opgelost zou kunnen geraken met de hulp van 2 miljoen HLN-lezers? Laat het ons weten via deze link en mogelijk gaan we samen met jou - en al die lezers - op zoek naar een oplossing. Om zo de wereld weer een klein beetje beter te maken.

Bekijk hier ook de video waar het allemaal mee begon: 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer