(archiefbeeld) De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad kon de voertuigen na een korte achtervolging tot stilstand brengen.
Toon Royackers (archiefbeeld) De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad kon de voertuigen na een korte achtervolging tot stilstand brengen.

Straatracers scheuren met 190 km/h met kinderen op achterbank

Twee straatracers zijn zondagavond op de expresweg N80 richting Sint-Truiden tegengehouden door de politie. De twee twintigers reden met snelheden van 190 km/h, liefst 70 kilometer te snel. De politie trof in de wagens twee jonge kinderen aan, zo meldt TV Limburg vandaag.

Een patrouille van de politie Limburg Regio Hoofdstad moest tot een korte achtervolging overgaan vooraleer de voertuigen tot stilstand werden gebracht.  Naast de kinderen waren nog andere passagiers aan boord. De chauffeurs (27 en 28) zijn beiden afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Zoutleeuw. Hun rijbewijzen zijn voor een periode van vijftien dagen ingetrokken. De verbalisanten stelden ook de nodige processen-verbaal op voor onaangepast rijgedrag.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Zachy Heeren

    Nooit meer terug geven en auto vernietigen,zo op gelost

  • nivarlet jacques

    Levenslang rijbewijs afnemen.

Lees meer