Een illustratiebeeld.
ShutterStock Een illustratiebeeld.

Student (21) klimt op stelling en maakt dodelijke val van 20 meter na avondje stappen

Een 21-jarige student heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een dodelijke val gemaakt na een avondje stappen in Namen. Het incident gebeurde volgens het parket op een bouwwerf in de Rogierstraat, waar de voormalige Grand Manège wordt omgebouwd.

Het slachtoffer zou afkomstig zijn uit Messancy in de provincie Luxemburg en zou met twee vrienden op de terugweg geweest zijn van een studentenavond in de Bunker.

Moeite

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hadden de grootste moeite om tot bij het slachtoffer te raken. De student haalde het uiteindelijk niet. Hij overleed anderhalf uur later. Zijn twee vrienden waren in shock.Over de omstandigheden van de val is nog niet veel bekend. “De jongeren hadden gedronken, maar leken niet in staat van dronkenschap”, volgens het parket. “De veiligheid van de site wordt niet in twijfel getrokken.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DOMINIEK COTTENS

    Ja, het is jammer maar als de burgemeester van Leuven een halt wil toeroepen aan al dergelijke toestanden staan ze op hun achterste tenen.

Lees meer