Een illustratiebeeld.
ShutterStock Een illustratiebeeld.

Student (21) klimt op stelling en maakt dodelijke val van 20 meter na avondje stappen

Een 21-jarige student heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een dodelijke val gemaakt na een avondje stappen in Namen. Het incident gebeurde volgens het parket op een bouwwerf in de Rogierstraat, waar de voormalige Grand Manège wordt omgebouwd.

Het slachtoffer zou afkomstig zijn uit Messancy in de provincie Luxemburg en zou met twee vrienden op de terugweg geweest zijn van een studentenavond in de Bunker.

Moeite

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hadden de grootste moeite om tot bij het slachtoffer te raken. De student haalde het uiteindelijk niet. Hij overleed anderhalf uur later. Zijn twee vrienden waren in shock.Over de omstandigheden van de val is nog niet veel bekend. “De jongeren hadden gedronken, maar leken niet in staat van dronkenschap”, volgens het parket. “De veiligheid van de site wordt niet in twijfel getrokken.”

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • DOMINIEK COTTENS

    Ja, het is jammer maar als de burgemeester van Leuven een halt wil toeroepen aan al dergelijke toestanden staan ze op hun achterste tenen.

Lees meer