2 Sp.a-voorzitter Conner Rousseau groet koning Filip: onder zijn blauwe pak, spierwitte sneakers.
BELGA Sp.a-voorzitter Conner Rousseau groet koning Filip: onder zijn blauwe pak, spierwitte sneakers.

Exclusief voor abonnees

Studentikoos of fenomenaal? De communicatiestijl van Conner Rousseau (sp.a) is ook “gevaarlijk”

Niemand die geen mening heeft over sp.a-voorzitter Conner Rousseau (27) na zijn bezoek aan de koning. Niet zozeer omwille van die spierwitte sneakers onder dat helblauwe pak, wel omdat hij Filip van België ‘de Fluppe' noemt en verkondigt ‘matekes’ te zijn. De een vindt het studentikoos en idioot, de ander fenomenaal. Communicatie-experts noemen het vooral “gevaarlijk”.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • René Mattyns

    Opvallen is de boodschap.In Canada en Nederland heb je ook van die kwieten die meer met zichzelf bezig zijn maar op de één of andere manier op een postje zijn beland.Men moet er alleszins niet op hopen dat men met deze verkopers nog iets gaat overhouden waar menig mens keihard voor gewerkt heeft.Solidair, en ocharme toch, nog wat opslag en verder toeteren.Ondertussen betaald men meer aan alles en nog wat om "investeringen" te betalen, en dan op het gebruik ervan.Gemakkelijk

  • Willy OPDEBEECK

    Studentikoos of fenomenaal ? Geen van beide ! Eerder onbeschoft en arrogant !

Lees meer