Photo News

Treinverkeer hernomen tussen Mechelen en Kontich-Lint

Het treinverkeer tussen Mechelen en Kontich-Lint is woensdagmiddag sinds 12.15 uur hernomen, nadat het sinds 10.30 uur stilgelegen had door een seinstoring ter hoogte van Mechelen-Nekkerspoel. Dat melden spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel en spoorwegmaatschappij NMBS.

Reizigers moeten wel nog rekening houden met ernstige gevolgvertragingen. Sommige treinen zijn afgeschaft of beperkt.

Volgens Infrabel zou de hinder in de loop van de namiddag afnemen en zou het treinverkeer tegen de avondspits weer normaal verlopen. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • annie smith

    Gisterenmorgen waren alle treinen richting Antwerpen vanuit Brussel afgeschaft en men spreekt van Mechelen-Kontich?? Honderden reizigers waren hiervan slachtofffer en 1 reactie? 's Avonds om 21u waren er nog altijd problemen.

  • Gilles Standaert

    Hernomen? Er zijn tot door de avondspits heen problemen geweest! mijn trein in Brussel-Zuid, die reeds 20 minuten vertraging had, werd afgeschaft, want er was geen treinbestuurder te vinden! ongelofelijk slechte service. 1 kleine storing en heel de noord-zuid as ligt plat voor de rest van de dag! Als het is om te zwijgen over hun onkunde dan kunnen NMBS en Infrabel blijkbaar wel goed samenwerken! Of is het omdat er weer een trein door het rood is gereden?

Lees meer