2 .
Mathias Mariën .

Trucker verlamd in gezicht na steekpartij door illegalen in Blankenberge

De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een steekpartij langs de A. Ruzettelaan. Twee Poolse arbeiders merkten woensdagnacht op hoe drie, vermoedelijke, illegalen het zeil van hun vrachtwagen probeerden te openen. Het drietal vluchtte in eerste instantie weg, maar begon meteen daarna de arbeiders te bekogelen met stenen. Vlak daarna kregen de Polen verschillende messteken in het gezicht en hun lichaam. Ze werden beiden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de twee is er bijzonder ernstig aan toe. Hij is voor de helft verlamd in zijn gezicht en wacht een hele lange revalidatie. 

Het zware incident gebeurde woensdagnacht omstreeks 4 uur ter hoogte van Camping Dallas. Volgens de eerste vaststellingen van de politie gaat het vermoedelijk om illegalen die zich toegang tot de oplegger wilden verschaffen. In eerste instantie hielden ze zich, toen ze betrapt werden door de arbeiders, gedeisd. Toen de Polen hun weg richting Blankenberge verder zetten, liep het dus fout. Toen de truckers zich wilden verdedigen tegen de bekogeling met stenen, haalden de illegalen hun mes boven. 

De verwondingen waren zwaar. Het drietal kon vluchten en is nog steeds spoorloos. Eén van de truckers mocht ondertussen het ziekenhuis verlaten. De andere moet nog blijven voor verzorging. 

2 .
Mathias Mariën .

177 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Willy Michiels

    Misdaad verminderd ! Het zal dan alleen in de straat van B D Wever zijn.

  • guido vermeyen

    Jambers toonde niet al teveel aandacht aan dat incident....

Lees meer