Beeld ter illustratie, TUI annuleert alle vliegreizen met vertrek tot en met 30 april.
EPA Beeld ter illustratie, TUI annuleert alle vliegreizen met vertrek tot en met 30 april.

TUI annuleert alle vliegreizen met vertrek tot en met 30 april

Vanwege de coronacrisis heeft touroperator TUI alle geboekte vliegreizen met een afreisdatum tot en met 30 april 2020 geannuleerd. Vanuit diverse bestemmingen is ook al aangegeven dat de hotels voorlopig niet of pas later opengaan. Dat meldt TUI deze middag.

Voor de annulering van een vliegreis, zowel een pakketreis als een vliegticket, reikt TUI aan de klant een ‘coronavoucher’ uit. Tegelijk blijven ook de versoepelde voorwaarden van de omruilgarantie bij pakketreizen van kracht. Concreet betekent dit dat de reiziger tot en met 31 mei eenmalig zijn vakantie kosteloos mag omboeken, zelfs tot één dag voor vertrek.

Alle details hierover zijn terug te vinden op de website van TUI

Lees ook: Wat met de zomervakantie? Alle vragen over uw reisplannen beantwoord (+)

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jaak Casteleyn

    Wie denkt er nu aan TUI, aan pakketprijzen, aan all-in, aan gans dat massa toerisme, gekleurde armbandjes om te zien bij welke kudde je behoort, blijf thuis.

Lees meer