Lukas

Twintiger uit Vilvoorde tegen agenten: "Ik zal jullie moeders verkrachten"

Een twintiger uit Vilvoorde is veroordeeld tot een effectieve celstraf van acht maanden omdat er tegen twee agenten mee dreigde 'hun moeders te verkrachten'. 

De man ging bij een controle door het lint omdat hij zich geviseerd voelde door de politie. Hierop schold hij hen uit en dreigde ermee om 'hun moeders te verkrachten'. "Gezien de context en de reputatie van de verdachte is het aannemelijk dat de agenten deze dreigementen ernstig namen", klonk het in het vonnis. De man werd vorig jaar nog veroordeeld tot vier jaar cel omdat hij naar Syrië wilde vertrekken om er te gaan strijden. Omdat hij echter opgesloten was voor andere feiten kon hij niet gaan. Toch werd hij veroordeeld omdat hij deel uitmaakte van een Vilvoordse groep strijders.

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik lagrou

    dus daarvoor heeft men tijd Maar om sommige handtasdieven die mensen in ziekenhuis doen belanden zelfs soms sterven nadien of rolstoel rest van hu n leven!worden ongestraft blijven vrij om nieuwe slachtoffers te maken SCHANDE !!!!

  • william Masson

    Schaf die wet Lejeune af effectief is effectief en gedaan met pamperen en geen gevangenissen genoeg ? We hebben leegstaande mijnen genoeg om ze in te steken .

Lees meer