Het winnende biljet werd gekocht bij Peter. Hij baat de krantenwinkel uit op het Stationsplein in Aarschot.
Nationale Loterij Het winnende biljet werd gekocht bij Peter. Hij baat de krantenwinkel uit op het Stationsplein in Aarschot.

Valentijnswinnaar EuroMillions is 55-plusser die lot kocht in Aarschot

De Belg die begin deze week de Valentijnsjackpot won van liefst 23,5 miljoen euro, heeft zich vandaag gemeld. Dat maakt de Nationale Loterij bekend. De 55-plusser uit Vlaams-Brabant kocht zijn winnend lot in een krantenwinkel op het Stationsplein in Aarschot.

De jackpot van EuroMillions werd op de avond van Valentijn, dinsdag 14 februari, gewonnen door een Belg. Hij moest de pot wel delen met een Brit, maar de gelukkige winnaar mocht toch nog 23.570.709 euro op z'n spaarboekje zetten. 

Vandaag heeft de Nationale Loterij bekendgemaakt dat het winnende biljet, een Quick Pick, gekocht werd in krantenwinkel Relay in Aarschot. De winkel bevindt zich op het Stationsplein. De man, een 55-plusser uit Vlaams Brabant, wil zijn identiteit liever niet bekendmaken. Het zou gaan om een zelfstandige die - naar eigen zeggen - één grote hobby heeft: zijn vrouw.

De man liet ook weten een nieuwe auto te zullen kopen en zijn huis te renoveren, maar plant eerst een reis naar de Verenigde Staten. Een ander deel wil de winnaar aan het goede doel schenken.

Het Europese loterijspel maakte vier maanden geleden nog een andere Belgische man tevreden. Het ging toen om een straatveger uit Schaarbeek die ruim 168 miljoen euro gewonnen had. Hij werd plotsklaps ook de grootste winnaar uit ons land.

10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Justme

    We hebben ook mee gedaan 1 miljoen was voldoende om ons te redden van de ondergang....op een dag op een dag zal het ons wel lukken hopen we elke keer. In ieder geval gefeliciteerd en veel geluk elke kleine zelfstandige zou er gelukkig mee zijn "wij toch wel "

  • Anonymous

    Proficiat en geniet ervan zou ik zeggen #joan lute arbeidsongeval dan heb je een verzekering of wou je al snoepen van de winnaar ?!