18 Klinken op de heropening in De Goei Goesting in Hasselt.
Mine Dalemans Klinken op de heropening in De Goei Goesting in Hasselt.

Exclusief voor abonnees

Van 'de Oesterput' in Blankenberge tot ‘De Goei Goesting' in Hasselt: zo ging het eraan toe in 20 iconische cafés en restaurants

Cafébazen en restauranthouders hervatten gisteren met een klein hartje hun activiteiten na een verplichte onderbreking van bijna drie maanden. Zouden de klanten wel terugkeren? Maar zie, veel Vlamingen hebben écht hun fris getapte pint gemist en opvallend veel restaurants zaten op dag één aardig vol. Zo ging het eraan toe in deze 20 iconische cafés en restaurants: “Nieuw op de kaart: anderhalve meter mosselen!”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ludo verbist

    Aan de kust zullen ze nu wel de gevolgen zien van de uitlatingen die de burgemeester hebben gegeven, het zijn de toeristen die 1 of meerdere dagen komen die elke dag op restaurant gaan en pinten drinken, wij gaan elke week op restaurant maar aan de zee zien ze mij niet.

  • Yann Sohie

    Gek om dit te doen mensen onderschatten het virus als het vaccin er is des te beter, nu Russische roulette spelen

Lees meer