2
iStock

Vannacht geen elektronische betalingen mogelijk wegens systeemupgrade

Elektronische betalingen doen is vannacht gedurende enkele uren niet mogelijk. Het netwerk van Worldline zal tussen kwart over twaalf en half vijf deze nacht niet beschikbaar zijn door een upgrade van het elektronische betaalsysteem.

Tijdens de interventie is het voor Belgische kaarthouders niet mogelijk om elektronische betalingen uit te voeren met Bancontact, Maestro en kredietkaarten (Mastercard, Visa) in fysieke winkels, via webshops en in tankstations. Ook afhalingen aan geldautomaten zullen niet mogelijk zijn.

Het onderhoud, dat op regelmatige basis door Worldline wordt gepland, moet de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren, een optimale werking te garanderen en het serviceniveau permanent te verbeteren, zegt Worldline. 

2 Het logo van Worldline.
BELGA Het logo van Worldline.

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • François Defosse

    In een andere tijdzone kan dit in het midden van de dag gebeuren, en dan maar een cashloze maatschappij promoten, neen dank u.

  • Dominique Hermys

    Heb ook geen bericht gekregen.

Lees meer