Jef Vermassen.
Rv Jef Vermassen.

Vermassen: “Ik heb vandaag nog belangrijke telefoon gekregen in verband met Bende van Nijvel”

De Bende van Nijvel laat Jef Vermassen niet los. Zelfs in deze kerstperiode krijgt de advocaat belangrijke tips die het onderzoek in de goede richting kunnen duwen. Dat vertelt hij zelf in ‘Mag ik de kerstboom zien?’, onze videoreeks over BV’s.

“Die zaak blijft me achtervolgen”, klinkt het na 2'53" in bovenstaand filmpje. “Mijn cliënt David (Van de Steen, de man die bij het bloedbad in de Delhaize in Aalst zijn zus en ouders verloor; nvdr) en ik hebben een genootschap met ons tweeën. We willen het verder oplossen, maar verliezen een beetje de moed.”

“Alhoewel, vandaag nog heb ik telefoon gekregen van iemand die professioneel in contact komt met de meneer die aanduidt waar de bende haar verzamelplaats had en waar de wagens werden ontmanteld. Ik blijf met opzet vaag, hé.”

“Nu zou men toch vooruit moeten kunnen. Als die zaak volgend jaar opgelost wordt, zou dat een droom zijn die uitkomt.” We contacteerden Vermassen voor meer uitleg, maar extra info wil hij niet kwijt “om het gerechtelijk onderzoek niet in gevaar te brengen”. 

40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mark Wijgers

    In het dialect noemen ze zo iemand ‘een tuitentrekker’

  • Fernand Saegerman saegerman

    Vermassen maakt er een goede zaak van met zijn boeken en hoe langer het duurt hoe meer boeken hij kan schrijven en het geld komt goed in zijn laadje dat zijn zaken doen daarvoor zijt je advokaat niet die onschuldige worden geholpen integendeel die kriminelen worden geholpen tot de tijd is verstreken en dat zal dan de laatste boek zijn van onze VERMASSEN dik en dubbel verdient met al de miserie van de slachtoffers. Proficiat Mr VERMASSEN

Lees meer