Vermiste student Waldo dood teruggevonden in Oostenrijk

De sinds vorige week vermiste Waldo Van Raemdonck is dood teruggevonden in Oostenrijk. "Het gaat om een geval van zelfdoding, de jongen heeft zich voor een trein geworpen", deelde de Kortrijkse parketwoordvoerder Tom Janssens mee. Meer informatie kan hij op dit moment niet kwijt.

Hiermee komt er een einde aan de zoektocht naar de negentienjarige Kulak-student uit Jabbeke, die een week lang heeft geduurd. De tweedejaarsstudent in de rechten werd vorige week dinsdagavond voor het laatst gezien. De Cel Vermiste Personen van Alain Remue werd ingeschakeld en hij sprak meteen van een onrustwekkende verdwijning.

De piste van zelfdoding werd nooit helemaal uitgesloten, maar dit nieuws komt toch als een donderslag bij heldere hemel. Heel wat vragen blijven onbeantwoord. Het parket wil of kan niet veel meer kwijt dan wat werd meegedeeld.

Gisteren werd nog een grootschalige zoektocht ondernomen in de buurt van de Kulak, vrijdag cirkelde een helikopter boven de gebouwen van de Kulak in Kortrijk. Die inspanningen leverden niet het gewenste resultaat op. (adb)


www.zelfmoordlijn.be

Lees meer