PHOTO_NEWS

Verzekering weigert begrafeniskosten Esteban (9) te betalen

Freddy Counet, de vader van Esteban (9)- het jongetje dat vorige maand in Visé werd doodgeschoten- is woedend op zijn verzekeringsmaatschappij. Die weigert namelijk de kosten van de begrafenis te betalen. Op Facebook deed Freddy enkele dagen geleden een oproep aan alle ouders om het contract steeds goed na te kijken.

"Lieve ouders, hierbij wil ik iedereen waarschuwen die een overlijdensverzekering heeft en kinderen onder zijn dak heeft wonen. Kijk steeds je contract goed na, want ik wil niet dat iemand in onze situatie zou belanden. Wij hebben onze zoon Esteban op een tragische manier verloren en nu weigert de verzekering de begrafeniskosten te betalen."

"De maatschappij heeft het bedrijf waar wij verzekerd zijn overgenomen en beweert nu dat het om een oud contract gaat. Nochtans, toen ik elke maand de premie betaalde, heb ik nooit iets opgevangen over een oud contract. Niemand heeft ons hier ooit van op de hoogte gebracht. We hebben contact opgenomen met de maatschappij en om een menselijk gebaar gevraagd na de tragische dood van Esteban, maar dat is niet gelukt. De direct is gewoon koud en onmenselijk! Dus lieve mensen, kijk altijd je contract goed na", is de boodschap van Freddy.

Op Facebook zamelen sympatisanten nu geld in voor de begrafenis van de 9-jarige Esteban.

Lees meer