Het tankstation in Comblain-au-Pont werd donderdagochtend om 4 uur overvallen door vijf gemaskerde lieden.
Google Streetview Het tankstation in Comblain-au-Pont werd donderdagochtend om 4 uur overvallen door vijf gemaskerde lieden.

Vier medeplichtingen opgepakt van doodgeschoten dader overval op benzinestation

Bij diverse huiszoekingen door de federale gerechtelijke politie in het kader van het onderzoek naar de roof in het tankstation van Comblain-au-Pont zijn vanochtend in Seraing en Luik vier verdachten opgepakt. De vier zouden medeplichtigen zijn van de 19-jarige Mohamed Soujae, die bij de overval op het tankstation dodelijk verwond werd door de gerant. 

Volgens de krant La Dernière Heure is ook het voertuig dat gebruikt werd voor de overval, teruggevonden.

Het tankstation in Comblain-au-Pont werd donderdagochtend om 4 uur overvallen door vijf gemaskerde lieden. Het vijftal werd door de gerant van de zaak verjaagd. Hij laadde zijn wapen en loste verscheidene schoten op het voertuig waarin de overvallers de vlucht hadden genomen. Een schot bleek dodelijk te zijn. 

Het lijk van Soujae werd door zijn kompanen op straat achtergelaten. 

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    Nu gaan die overige drie overlevende kriminelen nog schadevergoeding gaan eisen en de pompbediende aanklagen omdat hun handlanger er niet meer is!

  • andre van de wege

    ge mag in Belgie uw eigendom niet meer beschermen.als bij ingebroken word.

Lees meer