.
Getty Images/iStockphoto .

Exclusief voor abonnees

Vier ‘yogasnuivers’ aan het woord: “Een beetje cocaïne geeft af en toe een uitlaatklep”

Een studente, een chef-kok en twee succesvolle IT’ers geven het in de krant toe: ze herkennen zichzelf wel in het beeld van de ‘yogasnuiver’. Een leven van gezond, biologisch en ecologisch consumeren afgewisseld met zo nu en dan een lijntje cocaïne. “Als ik verantwoorde coke kon kopen, zou ik het doen.”

Tom* (38) werkt als zelfstandige in de IT. In zijn keuken vind je geen producten met toegevoegde suikers, niets dat gemaakt is met palmolie en amper vlees. Allemaal slecht voor de gezondheid en slecht voor het milieu. “Ik ben niet echt een gezondheidsfreak hoor", zegt hij. “Het draait me om mijn ecologische voetafdruk: die wil ik zo klein mogelijk houden.”

Een beetje cocaïne geeft af en toe een uitlaatklep

‘Yogasnuiver’ Ine

Eens goed los met een lijntje cocaïne

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

116 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Hendrik Sneyers

    Iedereen die hier praat heeft is alcohol gedronken. Weten jullie dat alcohol op nummer 1 staat. Alcohol is de meest verslavende en verwoestende drugs en grootste harddrugs. Alcohol staat boven heroïne cocaïne staat op ongeveer nummer 4.Iedereen die alcohol gedronken heeft moet zijn lont houden want jullie gebruiken de meest verwoestende drugs die er bestaat het ergste is is dat het legaal is.

  • stan mestach

    en daar zit dan een fiere leerkracht bij die geeft onze kinderen les hoe laag zijn we gevallen als die deze misdaad normaal vinden krapuul noem ik dat de straffen zijn veel te laag

Lees meer