De jongen werd gevonden aan de garageboxen aan de verbindingsweg.
Dieter Nijs De jongen werd gevonden aan de garageboxen aan de verbindingsweg.

Vijftienjarige dood op straat aangetroffen in Grimbergen: gerecht tast in het duister

Het gerecht opent een onderzoek naar de dood van een vijftienjarige jongen in Grimbergen. De jongen werd gisteravond dood gevonden op straat, maar er zouden geen sporen van geweld op het lichaam teruggevonden zijn. Een autopsie moet nu meer duidelijkheid brengen.

N.U. moest gisteren van zijn ouders om 22 uur thuis zijn van een bezoek aan een vriend in dezelfde straat. Beide woningen liggen maar enkele honderden meters uit elkaar, maar toch kwam de jongen niet thuis. 

Een wandelaar vond zijn levenloze lichaam iets na 22 uur terug. Wat hem is overkomen en waar de jongeman aan is overleden, is nog niet geweten. 

Het parket van Halle-Vilvoorde bevestigt het overlijden. "Er werd een wetsdokter aangesteld en er wordt momenteel een autopsie op het lichaam uitgevoerd", bevestigt Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde aan VTM NIEUWS. "Alle pistes zijn open: een ongeval, kwaad opzet... alles kan."

31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sienna De Neve

    Sterkte Zoëke een aan de familie

  • Anais Faidherbe

    Super erg voor zoë

Lees meer