De Roeck

Voetganger in levensgevaar na aanrijding in Deurne

In het Antwerpse district Deurne is vanochtend een 61-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij werd aangereden door een wagen. Dat zegt de Antwerpse lokale politie.Een takelwagen van Depannage 2000, die was opgeroepen voor een ander ongeval, tilde de auto omhoog om het slachtoffer te bevrijden. 

De man was op de Ter Heydelaan te voet onderweg naar huis, maar hoe de aanrijding precies is kunnen gebeuren, is niet duidelijk en wordt nog verder onderzocht. De bestuurder van de wagen was erg onder de indruk en zal nog worden verhoord.

Het ongeval werd opgemerkt en aan de politie gemeld door een takeldienst die op dat moment onderweg was naar een ander, eerder ongeval op de Ter Heydelaan, waarbij een wagen - zonder veel erg - over de kop was gegaan. De bestuurder van het takelvoertuig hielp eerst bij het zwaardere ongeval met de voetganger en tilde de wagen op waaronder het slachtoffer gekneld lag.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer