De oorzaak van het overlijden is nog onduidelijk.
Wouter Spillebeen De oorzaak van het overlijden is nog onduidelijk.

Vrouw (44) dood teruggevonden op straat in Gentbrugge

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt het overlijden van een vrouw in de Peter Benoitlaan in Gentbrugge.

De hulpdiensten werden vannacht omstreeks middernacht naar de Peter Benoitlaan geroepen omdat de vrouw op het voetpad lag. De hulpverleners probeerden de vrouw nog te reanimeren, maar dat kon niet meer baten. Er werd een rode tent geplaatst om het lichaam aan het zicht te onttrekken.

Het gaat om een 44-jarige vrouw. Een afstappingsteam en een wetsdokter van het parket zijn ter plaatse geweest. Het parket bevestigt dat een onderzoek loopt, maar kan nog geen details geven.

Volgens een buurtbewoonster die na de feiten thuiskwam, hoorde haar zoon rond middernacht geroep op straat. Volgens de bewoonster zou de politie iets verder in de straat een man aangesproken hebben voor ze hem in de boeien sloegen. Het is nog niet duidelijk of deze persoon iets met het overlijden te maken heeft.

De Peter Benoitlaan werd een tijdje afgesloten voor alle verkeer tussen de Brusselsesteenweg en de Oscar de Gruyterstraat.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jef Vermeulen

    Gent en omstreken mensen blijf er weg, is onleefbaar aan het worden. Zelfs op een zondag in Gent is het niet aangenaam meer. Gisteren zelf ondervonden.

  • Steve Van der Vekens

    We zijn onze vrouwen aan het verliezen. Onze vrouwen hebben recht op bescherming, maar het lijkt dat een vrouwenleven voor de regering minder waard is dan dat van een gelukszoeker.

Lees meer