.
Marc De Roeck .

Vrouw overleden na frontale botsing in Schoten

Een 68-jarige vrouw uit Schoten is deze namiddag omstreeks 15 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Horstebaan. Twee voertuigen botsten frontaal op elkaar. 

De overleden vrouw was de bestuurster van een van de auto's. Haar zoon, die bij haar in de wagen zat, raakte zwaargewond. De bestuurder van de andere wagen bleef ongedeerd, maar moest wel in shock worden afgevoerd. De baan is afgesloten. 

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk en zullen door een verkeersdeskundige in kaart worden gebracht. Volgens de eerste aanwijzingen week een van beide voertuigen om een nog onbekende oorzaak van zijn baan af. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Geert Noels

    typisch..1 bestuurder die met smartphine bezig is of totaal niet op de weg lette..komt meer en meer voor

  • Eduard Dierckx

    De wegen infrastructuur in Schoten is één chaos, de politie is er nooit te zien dus heeft geen toezicht en terwijl er toezicht moet zijn gaan ze gaan controleren of er niemand aan het zwemmen is in de Vaart. Ik kan het weten want ik woon er.

Lees meer