4
Federale Politie

Vrouwenlichaam verkoold aangetroffen: robotfoto moet meer duidelijkheid brengen over identiteit

De politie en het parket in Luik doen een oproep naar getuigen na de vondst van een vrouwenlichaam afgelopen zomerOp 29 augustus 2019 werd het gedeeltelijk verkoold skelet van een vrouw aangetroffen in het Parc de Cointe, onderaan het Panorama, in de Boulevard Kleyer in Luik.

Tot op vandaag blijft haar identiteit en elke toedracht onbekend. De robotfototekenaars van de Federale Politie hebben de afgelopen maanden getracht een portret van de vrouw te realiseren. Het gaat om een vrouw van Afrikaanse afkomst en ze zou tussen de 35 en 45 jaar oud zijn. De vrouw is klein van gestalte en ongeveer 1m60 lang. Ze heeft gevlochten haar en een perfect gebit.

Op het moment van aantreffen droeg zij een vest met knopen met daarop het logo ‘HCC’ waarbij de 2 ‘C’-s in elkaar lijken te haken. Mogelijk zijn deze knopen afkomstig van de Franse Marine. Eén van de kledingstukken had een mouw die voorzien was van vijf gevlochten touwen.

Herkent u deze vrouw of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300.

4
Federale Politie
4
Federale Politie
4
Federale Politie

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cindy Dekkers

    Die knopen komen van een marine stijl jasje van Coco Chanel haute couture. Ik heb hetzelfde jasje gehad in de jaren '90.

Lees meer