Illustratiefoto.
Thinkstock Illustratiefoto.

Vuurtje stoken met houtskool in huis: gezin met 7 kinderen naar ziekenhuis na CO-vergiftiging in Antwerpen

Aan de Leopoldlei in Antwerpen is de voorbije nacht een gezin van negen personen getroffen door CO-vergiftiging. Dat zegt de lokale politie.

De moeder was er het ergst aan toe en verkeerde zelfs in levensgevaar toen ze naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Ook de vader en hun zeven kinderen werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Volgens de politie had het gezin zich gisteravond extra willen verwarmen door houtskool aan te steken. Na een tijdje voelden alle negen aanwezigen zich onwel. De brandweer kwam ter plaatse en stelde te hoge CO-waarden vast in de woning. Wat ventilatie volstond om het pand weer bewoonbaar te krijgen.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jeanne Delvoy

    Als men koud heeft Frieda gebruik je alles om je te verwarmen .De kinderbijslag heeft geen enkel belang als je in een ongeïsoleerd huurhuis woont met enkel glas zonder dakisolatie met een oude energieverslindende cv ketel.Als je zoveel wilt ontvangen aan leefloon en kinderbijslag Fons,wat houd je dan tegen om zelf zeven kindjes te maken?

  • frieda schaut

    ze hebben ook een redelijk bedrag aan kinderbijslag!! en houtskool gebruik je voor de BBQ en niet om je huis te verwarmen!!!!

Lees meer