YouTube

Waarom deze Aston Martin 950.000 euro kost (en u kan hem bewonderen in Harelbeke)

De Aston Martin Vanquish Zagato Volante, alstublieft: in de hele wereld bestaan er slechts 99 stuks van, goed voor een prijskaartje van 950.000 euro.

Hannes Coudenys zet in de bovenstaande vlog alle troeven op een rijtje en hij mocht er ook even mee rijden... Tien meter welteverstaan, dan moest het prijsbeest opnieuw de garage in.

Voor de geïnteresseerden: dit exemplaar staat nog even te pronken bij Bavaria Motors in Harelbeke.

Wie meer van Hannes wil ontdekken, kan terecht op zijn YouTubekanaal.

28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Geert Vaelen

    Aan materiaalkosten en werkuren kan je zo'n prijs nooit koppelen. Gewoon absurd. En die man mocht er amper 10m mee rijden. Geef mij mijne Renault Kangoo maar hoor, amper 15000 euro en heeft al 30.000km erop zitten na 1,5 jaar. Aangezien ik mijn auto's volledig op rij na pakweg 10 jaar, voor het geld van die Aston kan ik dus 66 Kangoo's kopen, goed voor 660 jaar rijplezier.

  • raf peeters

    @Wilfried Vanden Berg,juist ,bovendien verantwoord de prijs niet wat de wagen waard is en heeft alleen zijn populariteit te danken omdat in een Bond film de Aston Martin gebruikt is.Voor die prijs koop je drie FERRARI 812 SUPERFAST, ook een 12 cilinder van 0-100km in 2.9 seconden en top van 340km/hr ,stukprijs 299.000€ en geloof ,die is net zo goed ,zo niet beter dan de Aston Martin en in x jaren krijg je ook een veelvoud voor terug, hij is ook gelimiteerd en eerder als investering beter.

Lees meer