Ronny Van De Velde werd nog gezien op camerabeelden in een ING-kantoor in de Gentse Martelaarslaan.
Federale politie Ronny Van De Velde werd nog gezien op camerabeelden in een ING-kantoor in de Gentse Martelaarslaan.

Wie heeft Rony Van De Velde (56) gezien? Man uit Sint-Niklaas verdween jaar geleden in Gent

De politie en het parket hebben een opsporingsbericht verspreid voor een 56-jarige man uit Sint-Niklaas, die sinds juni vorig jaar vermist is. Ronny Van De Velde werd voor het laatst gezien in de wijk Rabot en de Wondelgemstraat in Gent. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

De politie vraagt de man om een teken van leven te geven en contact op te nemen met het dichtstbijzijnde politiekantoor. Op camerabeelden is te zien hoe de man samen met een koppel met twee hondjes een ING-kantoor in de Gentse Martelaarslaan binnenstapt en later weer verlaat. De speurders hadden ook graag met deze mensen gesproken.

Bril

Ronny is ongeveer 1,70 meter groot en erg slank gebouwd. Hij heeft zwart haar en is licht kalend. Hij heeft mogelijk een baard en draagt een bril. Hij heeft geen vaste verblijfplaats meer en houdt zich mogelijks op in het daklozenmilieu.


Wie weet waar Ronny Van De Velde zich bevindt of info kan verschaffen over de zaak, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via e-mail op opsporingen@police.belgium.eu

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • ramazan bas

    Was een werk colega van mij, 28 jaar geleden, een speciaal geval. Wel treurig dat ik dit verneem.

  • Jos Temmerman

    Als meer dan een jaar geleden ,nu komen ze daar mee af .

Lees meer