Dries Van Langenhove bij Kathleen Cools in Terzake.
VRT Dries Van Langenhove bij Kathleen Cools in Terzake.

Exclusief voor abonnees

Wordt onderzoek stopgezet als Dries Van Langenhove verkozen raakt als parlementslid? (En 7 andere vragen na verhit gesprek in Terzake)

Juridische spraakverwarring in de studio van Terzake woensdagavond. Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove ontkende in de studio meermaals dat hij in verdenking gesteld was door het Oost-Vlaamse parket. Aan de overkant: Kathleen Cools, die herhaaldelijk tegenwierp dat het parket dat juist bevestigde.  We vroegen aan professor strafrecht Frank Verbruggen van de KU Leuven hoe het nu juist zit.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Verstappen Martine

    Het is verschrikkelijk hoe dat mens haar gast behandelde, tegenwoordig moet alles op sensatie uitdraaien. Gewone verslaggeving is er niet meer bij.

  • RONNY DEKIMPE

    Dit was geen interview, maar een show. Ik was precies aan het kijken naar de vroegere Jerry Springer show. Gelukkig ging men elkaar nog niet ten lijf. Ik weet te weinig omtrent DVL. Maar Mevrouw Cools, U daalt wel in mijn achting.

Lees meer