Illustratiebeeld
Getty Images/iStockphoto Illustratiebeeld

Zes minderjarigen (11-14) betrokken bij groepsverkrachting van meisje (13) in Wallonië

De politie heeft een onderzoek geopend met betrekking tot een groepsverkrachting van een dertienjarig meisje in de gemeente Hensies in de provincie Henegouwen. Er zouden zes minderjarige jongens van 11 tot 14 jaar oud bij betrokken zijn. Dat schrijven de kranten van Sudpresse.

De feiten zouden zich hebben afgespeeld op 27 september op een voetbalveld in de gemeente Hensies met 6.500 inwoners, op twintig minuten rijden van Bergen.

De grootmoeder van het meisje verwittigde de politie nadat de tiener het huis zonder toestemming had verlaten. Agenten troffen het meisje aan op een voetbalveld in Hensies. Ze zou zijn seksueel misbruikt door twee van de zes aanwezige jongens. Een jongen zou de verkrachting ook hebben gefilmd.

Het meisje werd na de feiten naar het ziekenhuis gebracht voor medisch onderzoek.

De voetbalclub van Hensies is niet betrokken in deze affaire. Het onderzoek van de politie is in volle gang.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Liliane Vervliet

    Wat binnen enkele jaren met deze kinderen ?

  • luc rombauts

    zet die ouders in de gevangenis wegens geen opvoeding. en pak hun kindergeld af.

Lees meer