Brussel-Centraal.
BELGA Brussel-Centraal.

Zestiger op trein in elkaar geslagen door dieven die hem eerder beroofden in Brussel

Een 66-jarige man is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op een trein in het Brusselse Centraal Station. De man kwam in de trein oog in oog te staan met de mannen die hem kort voordien bestolen hadden en die dienden hem zware slagen toe. Dat meldt het Brusselse parket.

De zestiger was rond 22.20 uur op het Spanjeplein beroofd door verschillende personen en had daarvan aangifte gedaan bij de Brusselse politie. Een patrouille had samen met de man de omgeving afgezocht maar geen van de verdachten gevonden. 

Toen de zestiger even later in het Centraal Station op de trein Welkenraedt-Oostende stapte, kwam hij daar oog in oog te staan met de dieven. Die gingen de zestiger meteen te lijf en dienden hem zware slagen toe, waarna ze er vandoor gingen. De politie kwam opnieuw ter plaatse maar de verdachten waren al verdwenen.

Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend voor diefstal met geweld in bende. "De verdachten worden actief opgespoord", klinkt het. 

78 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bernard de Vaal

    Hoe vaak zou dit daar niet gebeuren?

  • De Strijcker Willy

    Een volk krijgt wat het verkiest, en morgen is het kiezing !!! ( verkiezing ). Wie zegt dat voor het VB kiezen zinloos is, is iemand die alle crapuul beschermt dat door op de traditionele graaiende lafaards te stemmen deze toestanden mogelijk maken. Nadien wel het hele jaar staan roepen dat we bedrogen zijn , dat wel. Maak morgen in het stemhokje het verschil tussen van kwaad naar erger of een degelijk bestuur waar eigen volk terug mag meetellen

Lees meer