Illustratiefoto.
Photo News Illustratiefoto.

Zeventiger en dochter dood aangetroffen in appartement in Charleroi

In een appartement in de rue de la Neuville in Charleroi zijn een man van 78 jaar en zijn dochter geboren in 1966 vanochtend dood aangetroffen. De echtgenoot van de vrouw maakte rond 8 uur melding van de ontdekking. Hij werd opgepakt. Dat meldt het parket.


Volgens het parket van Charleroi werd de zeventiger opgehangen aangetroffen, terwijl de dochter de keel was overgesneden. De kleindochter van de man, die op het moment van de feiten aan het slapen was in het appartement, zegt niets te hebben gehoord.

De echtgenoot van de vrouw is opgepakt en wordt later nog verhoord. "Hij zegt dat hij vrijdagavond is uitgegaan en deze ochtend is teruggekeerd", zegt het parket. Er is een onderzoeksrechter aangesteld.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer